Saveti za blogere

Izrada web sajtova

Izrada web sajtova sa modernim dizajnom i funkcijama za mala preduzeća i organizacije, optimizovanih za sve vrste pretraživača i ekrane mobilnih uređaja.

Izrada web sajtova u WordPress-u

WordPress je danas najmoćnija platforma za izradu sajtova. Dok nam nudi veliki broj naprednih funkcija, njegova upotrebljivost se uvek može uvećati i korišćenjem dodatnih plugin-ova. Daleko je zahvalniji za održavanje i nadogradnju od HTML sajtova, pa zbog toga rad čini bržim i jeftinijim.

Struktuiranje i dizajn sajta

Jedan od najvažnijih zadataka u izradi web sajta je postavljanje dobre strukture. Dobra struktura podrazumeva dobre temelje, na kojima se gradi stabilan sajt, koji odgovara na zahteve Google-a i ostalih pretraživača, pruža najbolje korisničko iskustvo posetiocima i otvara mogućnosti za naknadne nadogradnje i uvođenje novih funkcionalnosti.

Responsive dizajn

Responsive ili prilagodljiv web dizajn obezbeđuje da sajt izgleda odlično na pametnom telefonu, desktopu i svim drugim veličinama ekrana. Bez napora će odgovoriti veličini korisničkog ekrana, obezbeđujući najbolje moguće iskustvo i na današnjim i na budućim uređajima.

Konfigurisanje WordPress-a za pretraživače i SEO

SEO (Search Engine Optimisation) u prevodu znači prilagodjavanje sajta za pretraživače. Glavni cilj optimizacije je da vaš sajt privuče što više kvalitetnih posetilaca kojima je i namenjen.

Optimizacija slika i grafike za web

Najlepši sajt na svetu, sa najkvalitetnijim sadržajem, neće imati nikakve šansu ukoliko mu je brzina učitavanja loša. Ljudi naprosto više nisu spremni da čekaju duže od 3 do 5 sec za učitavanje strana na webu. Na brzinu učitavanja najviše utiče upravo grafički sadržaj, pa je veoma važno na pravi način ga optimizovati.

Tehnike usaglašavanja s čitačima weba

Posetioci sajtova koriste različite čitače weba za pretragu Interneta, pa je važno da sajt bude kompatibilan sa osnovnim pretraživačima, a to su Chrome, Firefox, Safari, Opera i Internet Explorer.

Portfolio

Soul creator

U pripremi

Paris loves me

U pripremi

Šta kažu klijenti?

Cena izrade web sajta

Cena izrade sajta zavisi od Vaših zahteva, funkcionalnosti koje taj sajt treba da poseduje, vremenskog roka za izradu, dostave materijala koji se postavlja na web sajt (tekstovi i slike) i još mnogo toga…

Bilo da imate ili nemate najbolju ideju o tome kako bi Vaš sajt trebalo da izgleda, pišite mi putem donjeg formulara kako bismo porazgovarali o eventualnoj saradnji i došli do zajedničkog rešenja.

Sve što bi trebalo da znate ukoliko vas interesuje izrada web sajtova…

U nastavku možete doći do odgovora na neka od najvažnijih pitanja kojima se bave svi uoči pokretanja web sajta:

Prijavite se za besplatan email program

24 važne lekcije o blogovanju

Prijavite se da svakog ponedeljka u 10h, tokom naredne 24 nedelje, dobijate imejl sa savetima i ekskluzivnim materijalima pomoću kojih možete da unapredite svoj blog.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.
Možete da se odjavite u svakom trenutku.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

E-knjiga

Sveobuhvatni vodič kroz blogovanje

Vodič za monetizaciju bloga
u pripremi

Ostavite svoju email adresu, kako bih mogla da vas obavestim kada Vodič za monetizaciju bloga bude u prodaji.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!

Posetite svoj Inbox ili Promotions/Spam/Junk sanduče.