Izrada web sajtova

Izrada web sajtova sa modernim dizajnom i funkcijama za mala preduzeća i organizacije, optimizovanih za sve vrste pretraživača i ekrane mobilnih uređaja.
Izrada web sajtova u WordPress-u

WordPress je danas najmoćnija platforma za izradu sajtova. Dok nam nudi veliki broj naprednih funkcija, njegova upotrebljivost se uvek može uvećati i korišćenjem dodatnih plugin-ova. Daleko je zahvalniji za održavanje i nadogradnju od HTML sajtova, pa zbog toga rad čini bržim i jeftinijim.

Struktuiranje i dizajn sajta

Jedan od najvažnijih zadataka u izradi web sajta je postavljanje dobre strukture. Dobra struktura podrazumeva dobre temelje, na kojima se gradi stabilan sajt, koji odgovara na zahteve Google-a i ostalih pretraživača, pruža najbolje korisničko iskustvo posetiocima i otvara mogućnosti za naknadne nadogradnje i uvođenje novih funkcionalnosti.

Responsive dizajn

Responsive ili prilagodljiv web dizajn obezbeđuje da sajt izgleda odlično na pametnom telefonu, desktopu i svim drugim veličinama ekrana. Bez napora će odgovoriti veličini korisničkog ekrana, obezbeđujući najbolje moguće iskustvo i na današnjim i na budućim uređajima.

Konfigurisanje WordPress-a za pretraživače i SEO

SEO (Search Engine Optimisation) u prevodu znači prilagodjavanje sajta za pretraživače. Glavni cilj optimizacije je da vaš sajt privuče što više kvalitetnih posetilaca kojima je i namenjen.

Optimizacija slika i grafike za web

Najlepši sajt na svetu sa najkvalitetnijim sadržajem na svetu neće imati nikakve šanse ukoliko mu je brzina učitavanja loša. Ljudi naprosto više nisu spremni da čekaju duže od 3 do 5 sec za učitavanje strana na webu. Na brzinu učitavanja najviše utiče upravo grafički sadržaj, pa je veoma važno na pravi način ga optimizovati.

Tehnike usaglašavanja s čitačima weba

Posetioci sajtova koriste različite čitače weba za pretragu Interneta, pa je važno da sajt bude kompatibilan sa osnovnim pretraživačima, a to su Chrome, Firefox, Safari, Opera i Internet Explorer.

Cena izrade web sajta

Cena izrade sajta zavisi od Vaših zahteva, funkcionalnosti koje taj sajt treba da poseduje, vremenskog roka za izradu, dostave materijala koji se postavlja na web sajt (tekstovi i slike) i još mnogo toga…

Bilo da imate ili nemate najbolju ideju o tome kako bi Vaš sajt trebalo da izgleda, pišite mi putem donjeg formulara kako bismo porazgovarali o eventualnoj saradnji i došli do zajedničkog rešenja.

Šta kažu klijenti?

klikni na strelicu za još

izrada web sajta

Sve što bi trebalo da znate ukoliko vas interesuje izrada web sajtova…

U nastavku možete doći do odgovora na neka od najvažnijih pitanja kojima se bave svi uoči pokretanja web sajta:

error: Content is protected !!