Saveti za blogere

Podrška i pomoć u pokretanju bloga

Blogovanje se odavno razvilo iz običnog hobija u isplativ posao. Sve je više onih koji počinju da uviđaju poslovne mogućnosti koje pokretanje bloga donosi i pristupaju mu sa prethodno definisanim biznis planom, utvrđenim ciljevima i razvijenom strategijom.

Ipak, zadaci koje pokretanje bloga pred nas postavlja brojni su i kompleksni, što za mnoge predstavlja kamen spoticanja, a često i jedini razlog zbog kog odustaju od blogovanja. Srećom, postoji rešenje!

Ukoliko imate želju i ideju za pokretanje bloga, ali vam nedostaje tehničko znanje iz oblasti web i grafičkog dizajna, SEO optimizacije i drugih aspekata digitalnog marketinga, možemo da sarađujemo!!

Šta moja usluga podrazumeva?

1. Online konsultacije uoči početka izrade bloga

Pre nego počnemo sa izradom bloga, važno je da se sastanemo, kako biste mi rekli više o svojoj ideji i ciljevima. Da bismo ostvarili saradnju, nije neophodno da imate sve isplanirano. Moj angažman podrazumeva predstavljanje opcija koje su vam na raspolaganju i konkretizovanje plana za dalje.

2. Planiranje strukture sajta

Struktura sajta jedan je od najvažnijih segmenata svakog web sajta koji postoji. Dobra struktura posetiocima omogućava lakše kretanje po sajtu, Google-u da vam da prednost na rezultatima pretrage, a vama otvorenu mogućnost jednostavne nadgradnje u budućnosti. Time što je, tokom definisanja strukture, moj fokus na funkcionalnostima budućeg sajta, a fokus klijenta na temama kojima će se baviti, dobijamo najbolje uslove za izradu kvalitetnog bloga.

3. Izrada vizuelnog identiteta

Nakon što definišemo strukturu, svako prelazi na svoj deo posla. Vaš zadatak je da pripremite i dostavite mi sadržaje za strane koje smo prethodno kroz strukturu utvrdili, dok se za to vreme ja bavim izradom osnovnog vizuelnog identiteta, što podrazumeva: logo, paletu boja, tipografiju, templejte za dve društvene mreže i Blog style guide – dokument sa smernicama za izadu svakog budućeg dizajna za vaš brend.

4. Izrada sajta

U trenutku kada imamo spremne osnovne elemente vizuelnog identiteta i neophodne sadržaje, počinjem sa izradom vašeg bloga. Specifičnost saradnje ogleda se u tome što moji klijenti imaju pristup sajtu u toku kreativnog procesa, u kom, ukoliko je potrebno, svojim sugestijama i sami učestvuju. To je siguran i proveren način da na kraju budete zadovoljni rezultatom naših zajedničkih napora.

5. Vodiči & obuka

Po završetku izrade sajta, očekuju vas vodiči pomoću kojih samostalno možete da objavljujete nove priloge na svom blogu, optimizujete fotografije za web, optimizujete priloge za web (SEO) i kreirate i šaljete newslettere članovima svoje mailing liste. Osim vodiča, organizovaćemo još jedan online sastanak, gde ću vas lično sprovesti i pokazati vam sve navedene aktivnosti.

6. Konsultacije: Odgovori na dodatna pitanja

U okviru istog online sastanka na raspolaganju sam da odgovorim na sva dodatna pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa blogovanjem.

Šta kažu klijenti?

Cena podrške u izradi bloga

Cena podrške i pomoći u izradi bloga zavisi od Vaših zahteva, funkcionalnosti koje taj blog treba da ima, vremenskog roka za izradu, dostave materijala koji se postavlja na web sajt (tekstovi i slike) i još mnogo toga…

Pišite mi putem donjeg formulara kako bismo porazgovarali o eventualnoj saradnji i došli do zajedničkog rešenja!

Preuzmite besplatan eBook

22 važne lekcije o blogovanju

Prijavite se da dobijete eBook sa savetima pomoću kojih možete da unapredite svoj blog.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Vodič za monetizaciju bloga
u pripremi

Ostavite svoju email adresu, kako bih mogla da vas obavestim kada Vodič za monetizaciju bloga bude u prodaji.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Uspešno ste se prijavili, hvala!

Posetite svoj Inbox ili Promotions/Spam/Junk sanduče.